Matfors tävling 2023-03-25

Det var dags för nybörjartävling i Matfors igen och det bjöds på mycket kamp i hallen. Ludvig S fick en kämpig dag och hamnade på en fjärde plats men med en erfarenhet rikare. Bronsmedalj gick till Hampus och Felicia som fick tuffa matcher. Bra kämpat! Nelly, Tuva, Melvin och Lukas fick likaså matcher att bita i och som resulterade i var sin silvermedalj. Till sist men inte minst fick vi se Ludvig B och Ailine kamma hem första pallplats med vinst i alla sina matcher. Riktigt bra jobbat, och roligt att få se de minsta i klubben få möta de i sin storlek. Tack Matfors för en trevlig tävling!

Fattas på bilden gör Nelly Åkerblom
Ailine Bejedal
Ludvig och Melvin Laine Berglund
Ludvig Sjölander
Tuva Åkerblom
Nelly Åkerblom
Lucas Strandberg
Hampus Laine Berglund
Felicia Åkerblom
Dagens bild 🙂