För sponsorer

Varför ska du sponsra Husum IF BK

Husum brottningsklubb är en klubb med ambitioner, driv och många duktiga brottare.

Klubben har genom året fostrat många duktiga brottare och har för tillfället ett 50-tal aktiva som tränar hårt och skördar fina framgångar nationellt och internationellt.

Dessa framgångar har många orsaker. En väl fungerande organisation, stöttande föräldrar, duktiga tränare, härliga ungar, hårt tränande ungdomar och ett stort betydelsefullt stöd från brottningsförbunden, kommun och lokala sponsorer.

Klubben är för tillfället inne i en expansiv period. Vi försöker utöka våra träningsgrupper till tre från dagens två samtidigt som vi ämnar utöka våra lokaler till nära den dubbla ytan.

Detta är ett steg att förbättra möjligheten för ett bra insteg i brottningen för de allra minsta och våra nybörjare. Det ger samtidigt förutsättningar att skapa bättre möjligheter för de brottare som har tränat ett tag och börjat tävla.

Allt detta är en stor utmaning för en liten klubb, men vi ska i alla fall försöka!

Husums brottningsklubb har med sitt stora engagemang för nyanlända fått mycket uppmärksamhet lokalt och har de senaste åren medverkat i lokal press och tv. Denna viktiga del av vår verksamhet är något vi verkligen är stolta över och uppmanar andra klubbar att följa vårt exempel.

Inom Husums IF BK tar vi avstånd från all form av kränkande behandling. Vi är en förening som värnar om alla människors lika rättigheter oavsett, kön, etnisk bakgrund eller sexuell läggning

Husums brottnings klubb firade under det gångna året klubbens 80-årsjubileum och krönte denna händelse med att arrangera en välbesökt landskamp mellan ärkerivalerna Sverige och Finland.

Det kommande året har vi mycket planerat! Förutom ett flitigt tävlande runt om i vårt närområde så strävar vi mot att delta i ett flertal internationella tävlingar. Vi vill även förbättra vår verksamhet genom att tillföra lokaler och ytterligare en träningsgrupp. Detta gör att vi har behov av att fräscha upp våra lokaler då det potentiellt kan befinna sig ett 20-tal fler brottare under träningspassen.

Vi ser fram mot kommande år och utmaningar, ihop med alla brottare, ledare, föräldrar och våra sponsorer!

Hur kan jag bidra till Husum IF BK?

Vi erbjuder alla sponsorer:

  • Att få tillgång till reklamplats i vår träningslokal (kostnad för skylt etc betalas av sponsorn)
  • Mailutskick där vi i klubben berättar vad vi gör och hur det går för våra brottare på de tävlingar vi deltagit i

Vi erbjuder tre olika sponsoravtal:

GULD-sponsor (15 000 SEK)

  • Företagstryck på våra kläder (ni väljer storlek och position på trycket)
  • Tillgång till enskilda brottare för företagsevent
  • Tillgång till brottningsträning med jobbet (vi står för tränare ni står för svetten)
  • Företagslogga i vår Guldsponsor-banner på hemsidan

SILVER-sponsor (10 000 SEK)

  • Företagstryck på våra kläder (vi väljer storlek och position på trycket)
    • Företagslogga i vår Silversponsor-banner på hemsidan

BRONS-sponsor (5 000 SEK)

  • Företagslogga i vår Bronssponsor-banner på hemsidan

Förutom detta erbjuder vi er:

HUVUDSPONSOR – vår årliga tävling (20 000 SEK)

Tidigt under hösten arrangerar vi en årligt återkommande tävling. De har de senaste åren varit ca 100 deltagare och en väl fylls sporthall.

För er som huvudsponsor betyder detta att tävlingen får ert namn och ni har full tillgång till att marknadsföra ert företag i hallen. Vi kommer presentera er som huvudsponsor och ni får ett minne till ert företag i form av att er representant fotas ihop med alla brottare från Husum IF BK.

PERSONLIG sponsor

Vill ni bidra till vår ”spets” så väljer ni att sponsra er ”egen brottare”. Vi har många väldigt duktiga brottar tjejer och killar. Dessa presterar på allra högsta nationella nivå men står även för hårt motstånd vid internationella tävlingar. Ta kontakt med oss om du är intresserad!

Länk till detta dokument

Läs om varför BRATH har valt att sponsra oss.

UPPDATERAD: 14 FEB 2022 Skribent: Krister Östman