Resultat från JEM

Summering JEM för Agnes Nygren och Ellen Östman, Dortmund Tyskland

Agnes som fick kliva direkt in i 1/4 final ställdes där mot en Litauiska som efter en spännande och jämn match besegrades med siffrorna 5-4. I semifinal förlorade hon mot en Ungerska, det innebar bronsmatch mot en Polska som tyvärr visade sig vara för svår. Agnes avslutade tävling på en 5:e plats av 13 deltagare.

Ellen som fick börja i 1/8 final mot en Polska vann med siffrorna 5-1 efter övertygande brottning. Tyvärr visade sig Vitryskan i 1/4 final för stark och Ellen var därmed ute ur tävlingen med en 9:e placering av 16 deltagare.

En mycket stark insats av både Agnes och Ellen som trots det besvärliga pandemiåret lyckats ta sig till ett JEM och visa att man är att räkna med. Bra jobbat tjejer!

Ellen Östman, Mehdi Farokhian och Agnes Nygren
Agnes Nygren
Ellen Östman